Hozzávalók
- 350 g liszt
- 2 púpos evőkanál cukrozatlan kakaó
- 160 g cukor
- 1 csomag sütőpor
- 2 g szódabikarbóna
- 100 ml olaj
- 300 – 400 ml víz
- 4 evőkanál kókusz reszelék
Elkészítés
- Először összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk az olajat és a 300 ml vizet.
- Keverjük össze alaposan, muffin állagú tésztát kell kapnunk. Ha nagyon sűrű a tészta akkor a maradék 100 ml vízzel tudjuk apránként hígítani. Liszt függő, mennyi víz kell bele.
- Egy formát vagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd az alaposan összekevert masszát öntsük bele és próbáljuk egyenletesen eloszlatni. Tetejére szórjunk kevés kókuszreszeléket.
- A sütőt melegítsük elő 160 fokra és 25-30 perc alatt készre sütjük.
- Ellenőrizzük fogpiszkálóval ha nem hoz ki semmit akkor kész a piskóta. Ha megsült, egyből ki tudjuk venni, nem fog össze esni, mint a tojással készülő.